kurs slovenačkog jezikaSlovenački jezik je službeni jezik u Republici Sloveniji i jedan je od 24 zvanična radna jezika u EU. Zbog visokog životnog standarda, visokog dohotka po glavi stanovnika, odličnog obrazovanja i otvaranja novih radnih mesta Slovenija je zemlja koju bira sve više ljudi. Međutim, da biste mogli da budete aktivni u Sloveniji morate da posedujete Sertifikat o znanju slovenačkog jezika jer je on neophodan za dobijanje radne dozvole. Zato kurs slovenačkog jezika pohađaju farmaceuti, lekari, medicinsko osoblje, ekonomisti…

Individualna, poluindividualna i nastava u malim grupama

kurs slovenačkog jezikaŠkola stranih jezika EuroSchool organizuje kurs slovenačkog jezika na početnom, srednjem i višem nivou.

Za samo 32 školska časa možete da savladate početni kurs slovenačkog. Ukoliko želite dinamičnu nastavu pravi izbor je učenje slovenačkog jezika u malim grupama do 4 polaznika.

Ukoliko ste zainteresovani da sva pažnja predavača bude posvećena isključivo vama pravi izbor za je individualna nastava.

Ako želite da učite slovenački jezik sa prijateljem ili prijateljicom onda je pravi izbor poluindividualna nastava.

Dinamika i termini nastave

Nastava se organizuje dva puta nedeljno po 90 minuta. Moguće je organizovati intenzivni kurs slovenačkog jezika u EuroSchool školi stranih jezika u Beogradu, a nastava se održava od 3 do 4 puta nedeljno po 90 minuta. Posebna prednost je što su termini apsolutno prilagođeni slobodnom vremenu polaznika jer su termini fleksibilni i dogovaraju se sa predavačem.

Online kurs slovenačkog jezika

EuroSchool škola stranih jezika prati savremene trendove, a predavanja možete pratiti iz udobnosti sopstvenog doma. Zato organizujemo online kurs slovenačkog jezika preko Skajpa za pripremanje studenata koji žele da studiraju u Sloveniji, za radnu dozvolu ili za poslovne ljude iz Srbije koji žele da unaprede svoje poslovne rezultate kroz saradnju sa brojnim slovenačkim firmama. Sve što je potrebno su dobra Internet konekcija i računar sa web kamerom. Takođe, možete učiti čak i kada niste kod kuće, ako posedujete laptop ili tablet.

Visoko stručni predavači

Bitno je naglasiti da su profesori maternji govornici slovenačkog jezika. Sa njima polaznici beleže brz progres pripremajući se za ispite koje polažu na Univerzitetu u Ljubljani. Uz bogato iskustvo i visoku stručnost predavača možete efikasno naučiti slovenački jezik u EuroSchool školi stranih jezika.

Ispiti znanja slovenačkog jezika

Za priznavanje fakultetske diplome potrebno je znanje osnovne ravni slovenačkog jezika. Ispiti znanja slovenačkog jezika kao drugog i stranog jezika namenjeni su odraslima kojima je potreban javni važeći dokument o znanju slovenačkog jezika za službene ili privatne potrebe. Naši predavači imaju bogato iskustvo za pripremu međunarodnih ispita u Ljubljani bilo da se radi o osnovnom, višem ili nivou odličnosti znanja slovenačkog jezika. Više o tome na sajtu Centra za slovenački kao drugi i strani jezik.

Cilj nam je da postanete aktivni govornik slovenačkog jezika, da ga koristite u raznim životnim i poslovnim prilikama tokom boravka u Sloveniji, kao i da postižete još bolje poslovne rezultate.

Pozovite nas za više informacija o kursevima slovenačkog jezika na 064 300 54 62 ili 011 213 63 11 i rezervišite svoje mesto na vreme!