Priprema za IELTS

 

 

IELTS International English Language Testing System

 

Priprema za IELTS/ Academic IELTS/ je test koji se koristi za usavršavanje akademskih sposobnosti budućih studenata na engleskom govornom području.

Postoji i General IELTS koji je često neophodan za useljeničke vize za države Komonvelta, a prihvataju ga i kao kriterijum pri zapošljavanju u organizacijama u kojima je engleski službeni jezik. Diploma se priznaje u Velikoj Britaniji, Kanadi , SAD-u, Australiji i Novom Zelandu. Procenjuje sposobnost kandidata da komunicira na engleskom jeziku. Ispit ocenjuje sve četiri jezičke veštine – slušanje, čitanje, pisanje i usmeno izražavanje. IELTS kao dokaz znanja engleskog jezika, traže i mnogi univerziteti u u 120 zemalja u svetu.

Priprema za IELTS u EuroSchool-u podrazumeva prethodno zakazivanje sastanka sa profesorom koji vrši pripreme za medjunarodne ispite. Profesor će nakon obavljenog razgovora sa Vama i placement testa koji je besplatan proceniti potreban broj časova da biste se uspešno pripremili i položili ispit. Priprema za individualnu nastavu profesor – 1 polaznik može trajati od 2 do 6 meseci u zavisnosti od predznanja samog polaznika. U ponudi su i online kursevi putem Skype-a

Datumi polaganja Ielts testa su na donjem linku. Cena testa je 21.000 RSD.

 

 

EuroSchool vrši kompletnu pripremu za polaganje ispita.

Prijave za kurs  slati popunjavanjem donje  prijavne forme.

Otvori formular za prijavljivanje

Comments are closed.