Priprema za ILEC

ILEC – the International Legal English Certificate Priprema za ILEC ispit.

ILEC  ispit namenjen pravnicima koji je jezičko odeljenje Univerziteta u Kembridžu razvilo zajedno sa firmom TransLegal, vodećom firmom u Evropi.

Ispit obuhvata visoke nivoe B1, B2 i C1 , pri čemu se nivo  C1 smatra adekvatnim za rad u međunarodnom pravnom okruženju ili za pohađanje studija prava na engleskom.

Ispit je zasnovan na autentičnim tekstovima , a zadaci i teme odslikavaju stvarne potrebe i zahteve pravnika koji se bave međunarodnim privrednim pravom.

Među zadacima su učešće na sastancima i vođenje diskusija o temama pravne prirode, jasno iznošenje mišljenja, pisanje pisama,dopisa,predloga pravne sadržine.

Engleski je danas lingua franca pravne struke za sve koji su prisutni na međunarodnoj sceni , bilo da su u pitanju međunarodni poslovni ili drugi odnosi.

Priprema za ILECu EuroSchool-u podrazumeva prethodno zakazivanje sastanka sa profesorom koji vrši pripreme za medjunarodne ispite. Profesor će nakon obavljenog razgovora sa Vama i placement testa koji je besplatan proceniti potreban broj časova da biste se uspešno pripremili i položili ispit. Priprema za individualnu nastavu profesor – 1 polaznik  može trajati od 3 do 5 meseci u zavisnosti od predznanja samog polaznika. U ponudi su  i online pripremni kursevi  putem Skypea.

Prijave za kurs slati popunjavanjem zastavice –  Leave a message na desnoj strani sajta.

Otvori formular za prijavljivanje

Comments are closed.