EuroSchool organizuje — online kurs engleskog jezika, a  pored njega su aktuelni online priprema za polaganje međunarodnih ispitaonline kurs nemačkog jezika. Uz  efikasne metode naših iskusnih profesora  brzo stičete samopouzdanje u govoru, kvalitetan izgovor, bogat vokabular i gramatičku preciznost. Online kurs engleskog jezika namenjen je polaznicima koji žele da unaprede svoj konverzacijski i poslovni engleski.

online kurs engleskog jezikaTakođe vama koji planirate da studirate  na prestižnim univerzitetima u svetu, stičete  međunarodne Sertifikate ili želite jednostavno da unapredite svoja znanja. Online kurs nemačkog jezika je sve traženiji usled brojnih poslovnih mogućnosti u Nemačkoj i Austriji.

Pravi izbor je online kurs za sve polaznike koji։

  • žele da uče od kuće
  • ili sa posla
  • iz drugog grada
  • druge zemlje
  • žele maksimalno prilagodljiv termin u toku dana…

Za polaznike obezbeđujemo:

  • direktnu elektronsku komunikaciju sa profesorom u realnom vremenu, u virtuelnoj učionici.
  • odvijanje nastave kao da ste fizički prisutni uz korišćenje multimedijalnih tehnologija (audio i vizuelne komunikacije)
  • literaturu, materijale koji se šalju elektronskim putem i fizički poštom
  • kontrolne testove
  • finalni ispit i po tom osnovu izdavanje Sertifikata

Stručni profesori sa velikim iskustvom koriste posebne konverzacione metode tako da polaznici veoma brzo napreduju.

Termini su fleksibilni odnosno možete se dogovoriti za odgovarajući prepodnevni, popodnevni ili večernji termin.

Potrebno je da polaznik poseduje kompjuter, laptop ili tablet i stalnu internet konekciju.

Online kurs engleskog jezika se organizuje od početnog do najvišeg nivoa kao i poslovni engleski online putem Skype programa.

U ponudi su online kursevi drugih stranih jezika:

Nemačkog, italijanskog, portugalskog, srpskog za strance, grčkog, ruskog, španskog, francuskog, holandskog, norveškog, švedskog, mađarskog, danskog i poljskog.

Međunarodni ispiti online

Online priprema za TOEFLonline priprema za IELTSonline priprema za SATonline priprema za FCEonline priprema za CAE, online priprema za CPE, kurs holandskog za dobijanje holandske vize, online kurs mađarskog za državljanstvo…

Udobno se smestite u vašem komfornom domu, kancelariji ili dok ste na putu i učite jezik na moderan način. Ne zaboravite da je tokom online kursa koncentracija polaznika bolja, povećava se produktivnost i uspeh u savladavanju gradiva. Napredak i odlični rezultati su moto naše škole.

Kontaktirajte nas.