Kurs bugarskog jezika

Kurs bugarskog jezika namenjen je osobama koje žele da nauče ovaj zanimljivi jezik, bilo da imaju poslovnog partnera u ovoj zemlji, bilo da žele da odu u Bugarsku zbog posla, studija ili jednostavno turistički.

Kurs bugarskog jezika u EuroSchool školi stranih jezika će Vam držati stručni i posvećeni predavači, uz čiju ćete pomoć savladati jezik na pravi način. Tokom trajanja kursa sve je podređeno tome da što više naučite, a znanje koje ćete dobiti je praktično i izuzetno primenljivo u praksi.

Bugarski jezik se uči standardnim metodama kao i većina ostalih evropskih jezika, a nivoi koje možete učiti kod nas su od početnog A1 pa sve do najnaprednijeg C2 nivoa. Od početnog A1 nivoa bugarskog jezika se očekuje da ćete po njegovom zaršetku naučiti da se predstavite, kao i da kažete neke osnovne stvari o tome odakle dolazite, i da predstavite sebi bliske osobe. Osim toga, naučićete kako da naučite da popunjavate formulare i da pišete osnovne stvari o sebi. Na A2 nivou se očekuje od polaznika da je proširio svoje znanje jezika, da razume kratke sadržaje, kao i da samostalno čita jelovnike, rasporede i lična pisma. Očekuje se takođe da ume da hvata kraće beleške.

Online kurs bugarskog jezika

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u našu školu, u ponudi je i online učenje, za koje Vam je neophodno samo posedovanje računara sa web kamerom i dobre Internet konekcije.

Kurs bugarskog jezika B1 će Vam omogućiti da ovaj jezik upotrebljavate samostalno bez ičije pomoći, a da se na njemu sasvim dobro razumete sa okolinom. Moći ćete da čitate duže tekstove, da ih dobro razumete, kao i da ih sami pišete bez ikakvih problema. Kurs B2 bugarskog jezika će Vam omogućiti da se bez ikakvih poteškoća uključujete u rasprave, i da precizno i vrlo jasno iznosite svoje argumentovane stavove.

Tokom kursa C1 bugarskog jezika, polaznik će naučiti da razume čak i jezik kada on nije jasno struktuiran. Takođe, može da gleda TV program ili filmove na ovom jeziku bez prevoda, i da ih sa lakoćom razume. Sa ovim nivoom, polaznik koristi jezik bez problema u svakom društvu, sa lakoćom bez zastajkivanja u traženju izraza. Može da se izrazi veoma jasno, kao i da se prilagodi slušaocu ukoliko je to potrebno.

Kada dođete da zakažete kurs bugarskog jezika, uz pomoć stručnog predavača ćete uraditi takozvani placement test, na osnovu kojeg će se odrediti trenutno nivo Vašeg znanja bugarskog jezika. Na ovaj način u potpunosti ćete pohađati kurs bugarskog jezika, koji je u potpunosti prilagođen Vašem nivou znanja, a to sasvim sigurno garantuje da ćete brzo napredovati i kvalitetno usvajati znanje koje Vam budu pružali naši stručni predavači.

Kurs bugarskog jezika možete učiti individualno u našoj EuroSchool školi stranih jezika, a prednost ovakvog načina učenja je što je predavač posvećen Vama tokom čitavog časa. U ponudi je i poluindividualno učenje sa Vama bliskom osobom, a prednost je svakako cena jer kurs za dve osobe dobijate po ceni jedne osobe.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko emaila ili preko whatsapp i Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu.