Rumunski jezik u našoj EuroSchool školi stranih jezika ćete naučiti kako bi bez problema mogli da se sporazumevate na ovom jeziku, bez obzira na to da li vam je njegovo znanje potrebno iz ličnih ili poslovnih razloga. Rumunija je zemlja članica Evropske unije, i svakako da će vam njegovo znanje biti korisno u budućnosti.

Kurs rumunskog jezika u EuroSchool školi stranih jezika će vam držati stručni i posvećeni predavači, uz čiju ćete pomoć savladati jezik na pravi način. Tokom trajanja kursa sve je podređeno tome da što više naučite, a znanje koje ćete dobiti je praktično i izuzetno primenljivo u praksi.

Rumunski jezik se uči standardnim metodama kao i većina ostalih evropskih jezika, a nivoi koje možete učiti kod nas su od početnog A1 pa sve do najnaprednijeg C2 nivoa. Od početnog A1 nivoa rumunskog jezika se očekuje da ćete po njegovom zaršetku naučiti da se predstavite, kao i da kažete neke osnovne stvari o tome odakle dolazite, i da predstavite sebi bliske osobe. Osim toga, naučićete kako da naučite da popunjavate formulare i da pišete osnovne stvari o sebi. Na A2 nivou se očekuje od polaznika da je proširio svoje znanje jezika, da razume kratke sadržaje, kao i da samostalno čita jelovnike, rasporede i lična pisma. Očekuje se takođe da ume da hvata kraće beleške.

Online kurs rumunskog jezika

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u našu školu, u ponudi je i online učenje, za koje vam je neophodno samo posedovanje računara sa web kamerom i dobre Internet konekcije.

Kurs rumunskog jezika na B1 nivou osposobljava polaznika da se samostalno služi ovim jezikom. To znači da je korisnik sposoban da razume glavne sadržaje kada se upotrebljava standardna verzija jezika. Može da pročita i duže tekstove kada se upotrebljava standardna verzija jezika, a u stanju je da se snađe u najvećem broju situacija kada bi se našao u prilici da koristi ovaj jezik. Posle B2 kursa, polaznik je u stanju da razume duža izlaganja, predavanja, kao i da čita duže članke o aktuelnim problemima. Takođe, polaznik može da napiše jasan i detaljan tekst o svojim interesovanjima.

Tokom kursa C1 rumunskog jezika, polaznik će naučiti da razume čak i jezik kada on nije jasno struktuiran. Takođe, može da gleda TV program ili filmove na ovom jeziku bez prevoda, i da ih sa lakoćom razume. Sa ovim nivoom, polaznik koristi jezik bez problema u svakom društvu, sa lakoćom bez zastajkivanja u traženju izraza. Može da se izrazi veoma jasno, kao i da se prilagodi slušaocu ukoliko je to potrebno.

Kurs rumunskog jezika možete učiti individualno u našoj EuroSchool školi stranihh jezika, a prednost ovakvog načina učenja je što je predavač posvećen vama tokom čitavog časa. U ponudi je i poluindividualno učenje sa vama bliskom osobom, a prednost je svakako cena jer kurs za dve osobe dobijate po ceni jedne osobe.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko emaila ili preko whatsapp i Viber aplikacija na vašem mobilnom telefonu