Kursevi holandskog jezika svih nivoa u EuroSchool centru. U ponudi su standardni holandski, poslovni, individualni i online kursevi holandskog jezika kao i flamanskog.

EuroSchool je škola specijalizovana za pripremu ispita za dobijanje vize.

Kursevi holandskog jezikaPriprema za polaganje ispita Basisexamen inburgering

Ispit Basisexamen inburgering je namenjen onima koje žele da dobiju dozvolu trajnog boravka u Holandiji.

Ispit se polaže putem kompjutera (usmeno i obeležavanjem ponuđenih odgovora) i sastoji se iz tri dela:

1. Kennis van de Nederlandse Samenleving (Test poznavanja holandskog društva)
2. Spreekvaardigheid (Veština govorenja – odgovaranje na pitanja i dopunjavanje rečenica)
3. Leesvaardigheid (Veština čitanja – prepoznavanje reči i razumevanje teksta

Pripremni kurs u EuroSchool-u  za polaganje  ispita traje 40 časova (40×45) ili 20 dvočasa ( 20×90) minuta, a sam ispit se polaže u Ambasadi Kraljevine Holandije u Beogradu.

Online kurs holandskog jezika putem Skajpa

Naravno možete pohađati i online. Ukoliko nemate mnogo vremena tokom dana, radite do kasno, ili prosto smatrate da bi vam učenje išlo lakše iz udobnosti sopstvenog doma, ovo je pravo rešenje za vas. Prednost je svakako fleksibilnost, jer možete učiti sa bilo koje lokacije, sve dok  kraj sebe imate laptop ili tablet uređaj sa kamerom, i stabilnu internet konekciju. Dobićete isti kvalitet znanja, kao što biste i dobili i samim prisustvom u EuroSchool školi stranih jezika, i  zato iskoristite ovu sjajnu priliku.

U ponudi je i poslovni kurs holandskog jezika, za ljude koji sarađuju sa holandskim kompanijama. Tokom ovog kursa, naučićete kako da se sporazumevate sa Holanđanima u svetu biznisa, što će vam sasvim sigurno olakšati poslovanje.

Dodatne informacije o ispitu možete naći na zvaničnom sajtu:
www.naarnederland.nl

Ispit NT2 ( Programma I i Programma II) je ispit koji potvrdjuje viši nivo znanja jezika i namenjen je onima koji su već u Holandiji, a stranci su. Takođe  za studiranje, za odredjene poslove za koje je potrebno poznavanje jezika na višem nivou,  i kao deo priprema za polaganje ispita za dobijanje holandskog državljanstva)

Ukoliko  je potreban prevod dokumenata sa overom ili bez na raspolaganju su usluge našeg ovlašćenog sudskog tumača za holandski jezik.