Iskustvo polaznika

Djina Bejbe

30.06.2018


Prof.Danijela. Nemački nikad' nije bio zanimljiviji.

Saška Bojčić

14.05.2018


Profesorica Grckog jezika, Evangelina-divna zena i jos bolji profesor! Prezadovoljna sam nastavom i za kratko vreme sam uspela da savladam sve sto mi je potrebno. Sve preporuke za skolu!

Mina Mins

19.04.2018


Pohadjala sam individualnu nastavu engleskog jezika kod profesorke Ljiljane Radic i prezadovoljna sam njenim pristupom u radu kao i efikasnom i efektivnom metodom ucenja. U rekordno kratkom roku obnovila sam I naucila sve sta mi je bilo neophodno. Svaka preporuka profesorki i skoli.

Ana Rakić

13.04.2018


Похађам словеначки језик и јако сам задовољна са радом. Све похвале пре свега за професорицу, тако и школу. Одлично организована настав, задовољавајући темпо и пре свега одличан однос према својим ученицима.

Aleksandra Sarac

31.03.2018


Odlican profesor nemackog jezika,ucim preko skype-a i iako sam bila sumljicava u pocetku,posle par casova sam shvatila da je gotovo bolje od ucenja 'u ucionici'. Zaista sam zadovoljna,sve pohvale za skolu i nacin rada.

Dragana Relic

19.02.2018


Pozdrav za sve u EuroSchoolu ucenike i predavace ! Sjajna skola jezika koji bih svakom preporucila ! Ucim nemacki jezik kod prof Danijele i zahvaljujuci njenoj tehnici koja je intenzivna ali ne i naporna stigla sam do B nivoa i nastavljam dalje. Radimo u maloj grupi pa su casovi beskrajno zabavni a profesorka opustena , nasmejana i uvek tu za nas !

Ivan Nedic

13.02.2018


Jako sam zadovoljan sa radom,korektni ljudi,iz casa u casa sve bolje znam engleski.

Maja Mandzuka

05.02.2018


Sve pohvale imate od mene,Ljilja je super,toliko je interesantno raditi sa njom,učiti,smejati se,raditi,lepo osmišljeno sve,svaka čast i svaka pohvala za Vas....

Tatjana Umiljenovic Stevic

03.02.2018


Ucenje u malim grupama. Programi efikasni i zanimljivi, a profesori strucni i veoma motivisani da prenesu znanje..

Goran Novakovic

24.01.2018


Cao, ja sam polaznik Svedskog jezika kod profesorke Ivane. Jako sam zadovoljan jer svako njeno predavanje donosi more novih informacija o Svedskom jeziku, gramatici i kultuti Svedskog naroda.

Petar Kovacevic

23.01.2018


Sjajna skola  pohadjam kurs slovenackog jezika i profesorka Dragica je super sve pohvale  5 zvezdica za Euroschool !!!

Jelena Wiegand

28.01.2017


Upisala sam idividualno nemački B2 nivo u oktobru pošto mi je potrebna priprema za polaganje Telc ispita. Veoma sam zadovoljna svojim napretkom. Sve pohvale za profesorku Danijelu zbog njenih metoda ucenja. Preporucujem skolu i profesorku Danijelu.

Ninković Aleksandra

04.05.2017


Preporucujem skolu i odlicnog profesora za poslovni engleski.

Žarko Stupar

27.07.2017


Ucim Ceski jezik u EuroSchool i prezadovoljan Sam profesorom,predavanjem i odnosu... Svaka cast,????

Dragan Vajagić

09.06.2017


Izvanredna škola. Velika pohvala za profesoricu Midicu!

Dusica Milasinovic

29.04.2017


Suprug i ja od januara imamo online casove svedskog jezika, sada smo na A2 nivou i veoma smo zadovoljni postignutim. Imamo predivnu profesoricu Ivanu sa kojom odlicno saradjujemo. Sve preporuke za EuroSchool! Tack så mycket! :)

Milan Ristic

08.07.2017


Zavrsio sam kurs nemackog A1 i nastavljam A2. Atmosfera je pozitivna, profesorka Danijela je jako prijatna i brzo i lako se uci uz njene metode rada. Sve pohvale za profesorku Danijelu i skolu EuroSchool, preporucujem je svima.

Jelena Stevanovic

12.05.2017


Sve pohvale za školu jezika. Odlična organizacija. Naročito pohvala za profesorku engleskog, gospođa Ljiljanu Radić, ima odličnu metogologiju i puno strpljenja.

Ivana Ristic Markovic

21.05.2017


Zavrsila sam A1 nivo nemackog, atmosfera je super. Ucenje jos lakse sa profesorkom Danijelom. Svima topla preporuka. I svakome preporucujem. 

Nataša Rešković

14.06.2017


Krenula sam pre mesec i po dana sa individualnim časovima engleskog jezika s obzirom da se spremam za polaganje IELTS ispita. Veoma sam zadovoljna časovima gde je fokus na vežbama koje prate strukturu i primere testa koji treba da polažem. Sve pohvale za profesora Željka zbog njegovog uloženog truda za pripremu svakog časa kao i dobrih metoda rada. Toplo preporučujem školu i profesora Željka.

Vladan Stojadinovic

16.11.2017


Sjajan pristup i pohvale za profesorku norveskog Milenu.

Kriss Kriss

24.06.2017


Suprug i ja smo pohadjali kurs engleskog jezika. Predavala nam je profesorka Tamara. Zelela bih da pohvalim komunikativni pristup koji je primenjivan jer smo vrlo brzo osetili napredak. Termini su bili fleksibilni sto nam je odgovaralo zbog posla. Iskreno preporucujem skolu!

Danijela Antic

18.11.2017


Sve pohvale za skolu. Posebno za profesorku holandskog jezika Milu.

Maja Stankovic

04.10.2017


Pocetkom jula krenula sam na intezivne individualne casove englesog jezika. I u kratkom periodu moj engleski je znatno uznpredovao. Sjajna Prof.Ljilja koja na najbolji moguci nacin prenosi znanje. Zaista sam se radovala svakom novom casu. Sve pohvale i preporuke kako za skolu tako i za Prof.Ljilju.

Pavle Mihailovic

23.10.2017


Skola je stvarno odlicna, ja ucim Holandski, profesorka je veoma profesinalna i strpljiva, lokacija je odlicna (bar meni jer sam na NBGu).

Miroslav Mojic

12.10.2017


Upisao sam A1 kurs holandskog jezika, i prezadovoljan sam, sve je kako treba,jako lepo ide, povoljno je, a takodje sve pohvale za Milu, koja je sjajan predavac,

Goran Lazic

29.09.2017


Pre par nedelja sam upisao kurs nemačkog jezika A1. Učenje u maloj grupi je veoma zanimljivo. Atmosfera je opuštena i brzo se savladava gradivo. Nameravam da upišem sledeći nivo nemačkog jezika u ovoj školi.. Preporučujem školu i profesorku Danijelu.

Dajana Memedovic Lazic

29.09.2017


Pohađam kurs nemačkog jezika A1. Grupa je mala i veoma je zanimljivo i lako učenje uz profesorku Danijelu. Nastaviću dalje da pohađam kurs nemačkog jezika za više nivoe. Peporučujem školu i profesorku Danijelu.

Marianne Mohagen

05.05.2017


I am really satisfied with euroschool. Im doing classes over Skype and I think it is an excellent way to learn a new language. My teacher is really good and she has a way of explaining things so it seems much easier than it really is. Thank you Marijana!

‎Dubravka Vučetić

04.10.2016


Prezadovoljna sam radom predavaca za Slovenacki jezik sa mojom sestogodisnjom cerkom.Sve pohvale za Maju Perovic i Euroschool.

‎Silvia Cardì‎

29.09.2016


Ja volim Euroschool jer zahvaljujući Euroschool ucila sam srpki jezik i osećala sam kod kući u Beogradu ?

‎Edina Crvenkovic

29.09.2016


Dobar dan! Ja sam Edina iz Madarske, ucim srpski u Euroschool, brzo ucim i sve je odlicno. Imam dobar professor, Marijana! Havala Good afternoon! I'm Edina from Hungary, I study in Serbian in Euroschool, its going fast and everything is great! I have a good teacher Marijana! Thank you 

‎Jelena Ivanisevic

27.07.2016


Krenula sam sa drugaricom sa kursom holandskog jezika u EuroSchool-u i veoma brzo smo napredovale. Nakon samo par meseci mi vec govorimo jezik koji u pocetku ni malo jednostavno nije izgledao. Profesorka Mila je fenomenalna. Ume dobro da objasni i prenese znanje na interesantan nacin tako da ucenje ne bude tesko. Nameravamo i sledeci nivo da upisemo. Hvala EuroSchool! Iskrena preporuka svima!

‎Dragoljub Žikić

05.05.2016


Pre godinu ipo dana sam upisao svedski A1. Uspeo sam da doguram do C1 i da nadjem posao u Svedskoj. Sve pohvale za profesorku Oliveru Mircetic koja mi je uvek izlazila u susret i uspesno me naucila svedski jezik. Takodje sve pohvale za vlasnika Olivera! Topla preporuka svima.

‎Brankica Minić

04.05.2016


Upravo pohadjamna kurs holandskog jezika i spremam ispit za polaganje u ambasadi u ovoj skoli.Mogu vam reci da sam prezadovoljna pocev od vlasnika pa do predavaca. Toliko su ljubazni i strpljivi da stvarno nemam reci.Ko god da je zainteresovan moze se javiti skoli.

‎Marijana Zekavica

28.01.2016


Sve pohvale za profesorku Maju iz nemackog jezika! Pocela sam sa pocetnim individualnim kursom A1, a sad sam trenutno na B1 nivou. Veoma sam zadovoljna njenom posvecenoscu i nacinom predavanja. Uvek raspolozena da da adekvatna objasnjenja na sva moja pitanja. Sigurno su nastaviti saradnju sa njom na jos par visih nivoa. 
BeTheme WordPress Theme