Kursevi italijanskog jezikaUpis u toku!

Italijanski je peti jezik po redu u svetu koji  se uči u školama. Ovaj romanski jezik je jako melodičan i zanimljiv.

U našoj školi nudimo sve nivoe, a predaju profesori koji su stekli mnogo iskustva u nastavi italijanskog jezika. Tako da na jednostavan način prenose znanje.

Kursevi italijanskog jezika

 

Kurs italijanskog jezika može biti  u malim grupama ili individualno. Početni nivo italijanskog obuhvata 40 školskih časova sa dinamikom 2 puta nedeljno po 90 minuta.

Udžbenici koje koristimo su prilagođeni odraslima i osobama koje za kratko vreme moraju da pređu osnovni nivo (Livello elementare A1-A2) i za razliku od “školskih” programa, nude vam bogatiji vokabular i znanje upotrebljivo u praktičnim situacijama.

Učenje italijanskog jezika može biti i online putem skajp programa.

Online kursevi italijanskog jezika preko Skype-a je direktan  kontakt sa predavačem u dogovorenim terminima, dinamična nastava i dostizanje željenog nivoa za znatno kraće vreme u odnosu na grupnu nastavu.

 

Karakteristike  kurseva  škole EuroSchool:

– Naglasak na govornom učenju stranog jezika uz sve prateće  veštine

– Stručni i posvećeni predavači

– Simulacija konkretnih svakodnevnih  situacija (Role plays) i aktivno učešće   polaznika
– Praćenje napretka polaznika putem testova ili drugim načinima procene

Na kraju svakog završenog nivoa polaže se finalni test  i izdaje se Potvrda o pohađanom kursu.

Online kurs italijanskog jezika

Ukoliko nemate vremena, ili jednostavno niste u mogućnosti da uživo dolazite u našu EuroSchool školu stranih jezika, za vas imamo rešenje. Online učenje italijanskog jezika je idealno za osobe koje žele da uče iz komfora sopstvenog stana, a sve što vam je potrebno za ovakav vid učenja je dobra Internet konekcija i kompjuter sa veb kamerom.

Nastava izvodi putem Skajpa, pa vam je i taj program neophodan na računaru. Osim računara, možete učiti i na laptopu, tabletu i mobilnom telefonu, a odlika ovakve mogućnosti je mobilnost, i moguće učenje dok ste na putu. Termini su u ovakvim slučajevima prilagodljivi vama, tako da možete pohađati kurs onda kada vama to najviše odgovara.