EuroSchool, škola stranih jezika, u stalnoj je potrazi za stručnim i kvalitetnim ljudima koji traže posao profesora jezika, a koji poseduju diplome i sertifikate o znanju stranih jezika. Ukoliko smatrate da ste prava osoba za našu školu, pa čak i ako živite van Beograda ili u inostranstvu, javite nam se kako bismo započeli obostranu saradnju.

Zainteresovani profesori mogu da apliciraju za sledeće pozicije: profesor engleskogprofesor nemačkog, profesor francuskogprofesor italijanskogprofesor španskog, profesor portugalskogprofesor danskogprofesor švedskogprofesor norveškogprofesor finskogjezika, profesor holandskogprofesor ruskogprofesor grčkogprofesor kineskogprofesor japanskogprofesor slovenačkogprofesor mađarskog, profesor rumunskogprofesor bugarskogprofesor poljskogprofesor češkog jezikaprofesor arapskogprofesor turskogprofesor srpskog jezika za strance, kao i za stručnog prevodioca za navedene jezike.

Radnu biografiju/CV za posao profesora jezika ili stručnog prevodica – sudskog tumača možete poslati elektronskim putem na office@euroschool-bg.com.

U izuzetno zanimljivom i dinamičnom okruženju, dobićete priliku da pokažete svu svoju kreativnost, kao i da napredujete i dobro zaradite radeći posao za koji ste stručni. Na Vama je da pokažete zainteresovanost, inicijativu, i da uživate radeći posao koji volite.