kurs poljskog jezikaPohađajući kurs poljskog jezika posebno znanje ćete dobiti upotrebno znanje govornog jezika i  njegovih pratećih veština, jer vam je to u suštini i najznačajnije. Polaznici se tokom časova stavljaju u takozvani RolePlay, odnosno u stvarne situacije koje im se mogu desiti, a njih rešavaju na poljskom jeziku.

Na taj način dobijate izuzetno praktično i kvalitetno znanje, koje je odmah primenljivo u različitim situacijama.

kurs poljskog jezikaKurs drže stručni i posvećeni predavači koji će se potruditi da u potpunosti naučite poljski jezik. Praćenje napretka polaznika se vrši putem testova ili na neki drugi način.

Cilj je da postanete aktivni govornik poljskog jezika i koristite ga u raznim životnim i poslovnim prilikama tokom boravka u Poljskoj ili zbog želje da naučite i znate da govorite poljski. Kroz naš kurs poljskog jezika ćete dobiti izuzetno kvalitetno i primenljivo znanje sa kojim ćete moći bez problema da položite sve testove.

Kako bi što bolje naučili poljski jezik, u ponudi je i individualno učenje, tokom kojeg je profesor posvećen isključivo Vama. Tokom časa u individualnom radu sa profesorom ćete biti u prilici da radite na sopstvenim greškama i usvajanju znanja, što dovodi do toga da ćete vreme i novac koji ste uložili u učenje maksimalno iskoristiti.

Takođe, možete učiti i sa Vama jednom bliskom osobom, ovo je takozvano poluindividualno učenje, a prednost je svakako cena jer ćete kurs za dve osobe dobiti po ceni jedne.