Kurs mađarskog jezika u Euroschool-u je namenjen svima koji žele da kvalitetno nauče mađarski jezik i uspešno polože u Ambasadi Mađarske. Za učenje mađarskog jezika nije potrebno predznanje.

Mi smo sigurni da pojedine reči iz mađarskog jezika već znate. Reč poput papuče smo preuzeli iz mađarskog vokabulara. A reč ašov Mađari su preuzeli iz srpskog jezika. Pored toga, mađarski jezik je zasnovan na latiničnom pismu.

Procedura za dobijanje mađarskog državljanstva

kurs mađarskog jezikaOd 2011. godine za sticanje mađarskog državljanstva potreban je direktan predak sa teritorije Mađarske ili brak sa državljaninom Mađarske.

Na osnovu roditelja deca do 14 godina dobijaju državljanstvo. Znanje mađarskog jezika na nivou standardne komunikacije jednako je važno. Razgovor traje 30 minuta i obavljaju ga službenici Ambasade u Beogradu ili Konzulata u Subotici.

Priprema za razgovor za državljanstvo Mađarske

Dugi niz godina organizuje se priprema razgovora za državljanstvo Mađarske. Priprema razgovora za državljanstvo obuhvata od 40 do 60 školskih časova. Priprema podrazumeva unapređenje komunikacije polaznika u potrebnim oblastima. Kroz učenje mađarskog jezika u Euroschool-u bićete apsolutno spremni da sa službenikom Ambasade/Konzulata propisanih 30 minuta razgovarate na mađarskom jeziku.

Individualna, poluindividualna i grupna nastava

Nastava se organizuje u malim grupama, poluindividualno ili individualno u prijatnoj atmosferi EuroSchool škole stranih jezika. Termini nastave su fleksibilni. Maksimalno su prilagođeni vašem vremenu od jutarnjih do večernjih sati. Škola obezbeđuje popust za poluindividualne kurseve jer dva polaznika koja zajedno upišu kurs pohađaju ga po ceni jednog.

Visoko stručni predavači

Iskusni profesori mađarskog jezika EuroSchool školi u Beogradu baziraju pripremu intervjua na namenskoj literaturi, audio materijalu kao i na pitanjima i odgovorima za razgovor u mađarskoj ambasadi. Sam pripremni kurs uključuje sastavljanje biografije i popunjavanje formulara. Nastava se odvija po planu i programu koji prate najnoviji udžbenici bazirani na komunikativnoj metodi i osposobljava polaznike za upotrebu jezika u stvarnim životnim situacijama.

Online kurs mađarskog jezika

U ponudi EuroSchool škole stranih jezika se nalazi i online učenje mađarskog jezika. Sve što je potrebno je dobra Internet konekcija i računar u vašem domu. Termini za online kurs mađarskog jezika su fleksibilni. Kurs je namenjen pripremi za razgovor u Ambasadi/Konzulatu ili zbog unapređivanja poslovnih potreba.

Uz odlične profesore EuroSchool-a lako ćete savladati tešku gramatiku i veliki broj padeža u mađarskom jeziku. Zato se kvalitetno pripremite i sigurno položite kurs mađarskog jezika.

Pozovite nas za više informacija o kursevima mađarskog jezika i rezervišite svoje mesto na vreme!