Ubrzani individualni kursevi, časovi engleskog jezika i putem Skype-a – EXCLUSIVE

Priprema za TOEFL, GMAT, IELTS, SAT, ACT, ILEC, FCE, CAE, GRE…ispite, testove Beograd
20 новембра, 2014
kurs stranog jezika
Fenomenalni praznični popusti za kurseve stranih jezika
14 децембра, 2017
Show all

Ubrzani individualni kursevi, časovi engleskog jezika i putem Skype-a – EXCLUSIVE

Kursevi engleskog jezika

Kursevi engleskog jezika namenjeni hitnim potrebama polaznika:

  • Priprema za intervju za posao na engleskom jeziku. Predavači škole su specijalizovani za efikasno pripremanje polaznika za poslovne intervjue. Individualni časovi engleskog jezika za poslovni intervju namenjeni su pripremi za opšti i namenski deo za konkretan posao.
  • Poslovni engleski i online kursevi engleskog jezika putem Skype-a – sastanak sa stranim partnerima, seminari… Posebna prednost je individualni pristup prema polaznicima i plan rada koji se kreira u dogovoru sa potrebama i zahtevima polaznika.
  • Priprema za rad u aviokompaniji ( stjuardese, flight attendants…). Naši redovni polaznici su piloti i stjuardese kojima je neophodno visoko profesionalno znanje engleskog jezika.
  • Engleski za turizam, ugostiteljstvo i hotelijerstvo. Odlično poznavanje engleskog jezika je potrebno ne samo za rad na recepciji i restoranu već i za menadžere da bi bili u mogućnosti da prate savremene hotelijerske trendove u svetu.
  • Za rad na prekookeanskim brodovima organizujemo namensku pripremu za polaganje Marlins Test-a (Marlins English Language Test for Seafarers). Sertifikat o položenom Marlins Testu je neophodan za bilo koju radnu poziciju na brodu.
  • Hitan odlazak u inostranstvo podrazumeva intenzivan kurs engleskog jezika. U EuroSchool školi stranih jezika možete naučiti engleski jezik efikasno uz najsavremenije metode i tehnike naših predavača.
  • Broj časova nije strogo određen već je prilagodljiv vašim potrebama i zahtevima. U zavisnosti od znanja polaznika u dogovoru sa predavačem određuje se broj potrebnih časova.
  • Termini su fleksibilni odnosno apsolutno prilagodljivi slobodnom vremenu polaznika. Časove engleskog jezika možete zakazati od jutarnjih do večernjih termina.