Kurs francuskog jezika

Izuzetno – Kurs nemačkog jezika – za 2 meseca kompletan A1 nivo…
фебруар 14, 2018
Priprema za intervju za posao na engleskom ili italijanskom jeziku
фебруар 26, 2018
Show all

Kurs francuskog jezika

kurs francuskog jezika

Francuski jezik je veoma melodičan i sigurno jedan od najprivlačnijih jezika za učenje na svetu. Završen kurs francuskog jezika je neophodan ukoliko želite da napredujete u struci ili pronađete bolje radno mesto u okviru kompanije. Znanjem francuskog jezika studenti stiču mogućnost da studiraju na prestižnim univerzitetima u svetu. EuroSchool škola stranih jezika u ponudi ima kurs francuskog jezika online za sve one koji vole da uče iz sopstvenog doma.

Pri radu sa izvanrednim profesorima polaznici usvajaju gradivo lako i na razumljiv način. Polaznicima garantujemo siguran i efikasan napredak u znanju francuskog jezika. Stručni predavači pomažu polaznicima da savladaju znanje koje je potrebno za svakodnevne situacije ali i stručne potrebe. Pored toga, u radu sa iskusnim profesorima i najsavremenijim metodama rada polaznici lako savladaju strah i ovladaju samopouzdanjem pri govoru francuskog jezika.

Polaznici mogu da upišu kurs francuskog jezika od A do C nivoa. Nastava se organizuje individualno, poluindividualno i u malim interaktivnim grupama do 4 polaznika. Termini u kojima se organizuje nastava u prepodnevni, popodnevni i večernji odnosno potpuno su prilagodljivi vašem slobodnom vremenu.

Polaznik stiče Sertifikat o znanju francuskog jezika nakon završenog kursa. Pored toga, kod nas možete steći neophodno znanje za sticanje međunarodnih Sertifikata DELF i DALF o znanju francuskog jezika.

Upis je u toku! Zato se prijavite i obezbediti sebi učenje francuskog jezika uz najsavremenije metode i izuzetne profesore. Pozovite nas za više informacija o kursu francuskog jezika na 064 300 54 62 ili 011 213 63 11 i rezervišite svoje mesto na vreme!