Priprema za intervju za posao na engleskom ili italijanskom jeziku

kurs francuskog jezika
Kurs francuskog jezika
фебруар 15, 2018
Zanimljivosti u Srbiji
мај 21, 2020
Show all

Priprema za intervju za posao na engleskom ili italijanskom jeziku

Imate razgovor za posao na engleskom ili italijanskom ovde u Srbiji? Ili preko skajpa za posao u inostranstvu? Na neka pitanja ne znate kako biste odgovorili ni na srpskom, a čak i da sve to prođe, strepite od toga kako ćete u novoj firmi u kontaktu sa strancima?

Ne čekajte više! Diplomirani profesori engleskog i italijanskog jezika, sa iskustvom u radu u ljudskim resursima za renomirane svetske firme poput Ibm-a i Ernst&Young-a spremni su za svako HR pitanje!

Priprema za intervju za posao na engleskom jeziku se vrši namenski i metodološki prema zahtevima svakog klijenta ponaosob.

Profesori poseduju višegodišnje iskustvo u radu za multinacionalne korporacije NCR i Sitel, pa zatim u inostranstvu za Ibm i Amazon, isključivo na italijanskom i engleskom, okruženi različitim nacijama, počevsi od Italijana, Spanaca, Francuza, Grka, Ingleza, Portugalaca i mnogih drugih. Zatim skajp kursevi strancima poput Engleza, Italijana, Amerikanaca, Kineza i mnogim drugim nacijama (dešavalo se da budu i iz Južne Koreje, Izraela, Ujedinjenih Emirata itd).

Pripremite se za poslovni intervju u rekordnom roku, savladajte tremu i saznajte šta je to što multinacionalne korporacije zahtevaju od vas. Mogućnost prolaska i kroz testove logičke sposobnosti i tumačenja biznis tabela koji su često prvi eliminacioni krug kao i upoznavanja sa najnovijom STAR metodom u intervjuisanju kandidata!

Kontaktirajte nas za više informacija.