Priprema za intervju za posao na engleskom ili italijanskom jeziku

kurs francuskog jezika
Kurs francuskog jezika
фебруар 15, 2018

Priprema za intervju za posao na engleskom ili italijanskom jeziku

Imate razgovor za posao na engleskom ili italijanskom ovde u Srbiji? Ili preko skajpa za posao u inostranstvu? Na neka pitanja ne znate kako biste odgovorili ni na srpskom, a čak i da sve to prođe, strepite od toga kako ćete u novoj firmi u kontaktu sa strancima?

Ne čekajte više! Diplomirani profesori engleskog i italijanskog jezika, sa iskustvom u radu u ljudskim resursima za renomirane svetske firme poput Ibm-a i Ernst&Young-a spremni su za svako HR pitanje!

Priprema za intervju za posao na engleskom jeziku se vrši namenski i metodološki prema zahtevima svakog klijenta ponaosob.

Profesori poseduju višegodišnje iskustvo u radu za multinacionalne korporacije NCR i Sitel, pa zatim u inostranstvu za Ibm i Amazon, isključivo na italijanskom i engleskom, okruženi različitim nacijama, počevsi od Italijana, Spanaca, Francuza, Grka, Ingleza, Portugalaca i mnogih drugih. Zatim skajp kursevi strancima poput Engleza, Italijana, Amerikanaca, Kineza i mnogim drugim nacijama (dešavalo se da budu i iz Južne Koreje, Izraela, Ujedinjenih Emirata itd).

Pripremite se za poslovni intervju u rekordnom roku, savladajte tremu i saznajte šta je to što multinacionalne korporacije zahtevaju od vas. Mogućnost prolaska i kroz testove logičke sposobnosti i tumačenja biznis tabela koji su često prvi eliminacioni krug kao i upoznavanja sa najnovijom STAR metodom u intervjuisanju kandidata!

Kontaktirajte nas za više informacija.

BeTheme WordPress Theme